Sort by
Sort by

Default Page Title

KONKURS „PORCJE W PIGUŁCE”

Serdecznie zapraszamy wszystkich studentów oraz absolwentów do 30. roku życia, kierunków związanych z żywieniem człowieka do wzięcia udziału w konkursie „Porcje w pigułce”, który jest częścią projektu Nestlé Nutrition, Health and Wellness.

Zadaniem konkursowym jest przygotowanie prezentacji w slajdach – „Pigułki wiedzy” – omawiającej zagadnienie spożywania odpowiednich porcji produktów, nawiązującej do strategii portion guidance firmy Nestlé. Omówienie zagadnienia ma być przystępne dla grupy docelowej, jaką są gimnazjaliści.

Aby wziąć udział w konkursie należy:

1. Stworzyć prezentację w slajdach (do 20 slajdów), omawiającej zagadnienie odpowiedniej porcji.
2. Wysłać prezentację oraz swoje CV na adres [email protected], z dopiskiem „Porcje w pigułce”.

Ważne daty:

1. 5.03 – 12.04.2015 r. – czas nadsyłania prac konkursowych.
2. 12.04.2015 r., godzina 23.59 – ostateczny termin nadsyłania prac konkursowych.
3. 20.04.2015 r. – ogłoszenie wyników.

Nagrody:

Na zwycięzcę konkursu czeka praca w roli Specjalisty ds. Żywienia podczas ogólnopolskiego roadshow zorganizowanego w ramach programu „Żyj smacznie i zdrowo” w okresie od maja do czerwca 2015 r.

Zapraszamy do zabawy!

Regulamin konkursu jest dostępny tutaj.

Wszystkie pytania dotyczące konkursu należy kierować na adres [email protected]

 

IV EDYCJA KONKURSU ŻYWIENIOWEGO DLA STUDENTÓW I ABSOLWENTÓW

Zapraszamy do wzięcia udziału w IV edycji Konkursu Żywieniowego dla studentów i absolwentów!

Aby wziąć udział w konkursie:

1. Zostań fanem Natalii Honoraty Witalnej na Facebooku.
2. Wybierz dowolną grupę wiekową, którą opisuje Natalia na Facebooku, sprawdź jej nawyki żywieniowe i przedstaw zalecenia dotyczące odpowiednich porcji.
3. Wypełnij formularz konkursowy dostępny na stronie nestle.com/pl/wellness.
4. Do 26 maja 2015 r. wyślij swoją pracę konkursową na adres: [email protected]

Graj indywidualnie lub drużynowo!

Najlepsze prace zdobędą atrakcyjne nagrody:
• 2 staże w Nestlé Polska
• wyjazd do Nestlé Italia w Mediolanie
• udział w V Zjeździe Polskie Towarzystwa Badań na Otyłością w Białymstoku
• wyjazd do fabryki Gerbera w Rzeszowie

Nagrodzonych może zostać aż 13 osób!

Dla uczelni jest grant naukowy w wysokości 10.000 zł!

WAŻNE DATY
• 16.03 – 26.05.2015 r.: termin nadsyłania zgłoszeń.
• 27.05 – 14.06.2015 r: rozpatrywanie zgłoszeń przez Jury.
• 15.06.2015 r.: ogłoszenie laureatów konkursu.